Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Aardappelpannenkoek
Klop de eieren los met 20 g suiker en het bakpoeder. Voeg de puree toe. Meng eerst de bloem erdoor en als laatste de melk. Bak hier kleine pannenkoekjes van.
-
Boterkaramel
Kook 150 g suiker en het water op tot een karamel.
-
Verwarm de room en de boter in de microgolfoven. Voeg de warme room toe aan de karamel en laat opkoken. Breng de boterkaramel op smaak met een scheutje Calvados.
-
Suikersiroop
Kook de witte wijn met 300 g suiker, de kaneel- en de vanillestok. Pocheer de appelrestjes erin. Let op dat de siroop met de appels niet te hard kookt. Laat de appeltjes in de siroop afkoelen.
-
Verdeel de pannenkoekjes over de borden, schik de gepocheerde appelrestjes erop en werk af met de boterkaramel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven