Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de spekreepjes in een hete pan. Haal de spekreepjes uit de pan eenmaal ze gebakken zijn.
-
Schil de aardappelen en rasp fijn.
-
Meng de geraspte aardappelen met het ei, de melk en bloem. Kruid met peper, een beetje zout en Provençaalse kruiden zoals tijm en oregano.
-
Meng de gebakken spekreepjes onder het aardappelmengsel.
-
Smelt een klontje boter in de pan.
-
Bedek de pan met het aardappelmengsel, bak aan 1 zijde goudbruin en gaar op een zacht vuur. Draai de pannenkoek om en laat ook de andere kant op een zacht vuur verder garen.
-
Herhaal dit tot alle ingrediënten zijn opgebruikt. Lekker met een frisse, groene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven