Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet de aardappelen af en plet fijn met een vork. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Klop de eieren los en meng de melk en bloem eronder.
-
Voeg de geplette aardappelen bij het beslag en meng alles goed door elkaar.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Boter de muffinvorm in en verdeel het beslag over de vormpjes.
-
Bak 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, bestrooi met wat grof zeezout en dien op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven