Eieren , Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kroketten
Schil de aardappelen en kook gaar in licht gezouten water. Giet af, laat even drogen op het vuur en stamp fijn.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verhit wat zonnebloemolie in een pan. Bak het gehakt rul. Schep bij de puree en bak in dezelfde pan de ui lichtbruin. Roer de suiker erdoor. Roer de ui met 1 el boter door de puree en meng alles goed door. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Vorm burgers van 8 x 4 cm, 1,5 cm dik. Laat min. 2 u rusten in de koelkast.
-
Tonkatsu
Meng alle ingrediënten. Breng kort aan de kook.
-
Snipper de Chinese kool in dunne reepjes.
-
Paneren
Haal de burgers eerst door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en ten slotte door de panko.
-
Bak goudbruin in de friteuse op 175°C. Laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met zout.
-
Serveer twee kroketten tussen een sandwich met wat Chinese kool. Verdeel de tonkatsusaus erover en werk af met peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven