Aardappelhapje met Meule du Plateau en spek

Aardappelhapje met Meule du Plateau en spek

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  2. Halveer de aardappelen in de lengte. Vlak ze aan 1 zijde wat af door er een stukje af te snijden, zodat ze mooi kunnen blijven staan.

  3. Verwarm de oven voor op 200°C.

  4. Snij de kaas in rechthoekige plakjes van 5 x 2 cm en ½ cm dikte.

  5. Leg een stukje kaas tussen elke aardappel en lepel er wat veenbessencompote op. Kruid met weinig zout en wat zwarte peper.

  6. Wikkel een dubbelgevouwen sneetje spek rond elke aardappel. Prik vast met een prikker.

  7. Zet 13 à 15 min in de voorverwarmde oven.

  8. Snipper de krulpeterselie fijn en strooi ze na de baktijd over de aardappelen.