Aardappelhapje met Meule du Plateau en spek
Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Halveer de aardappelen in de lengte. Vlak ze aan 1 zijde wat af door er een stukje af te snijden, zodat ze mooi kunnen blijven staan.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de kaas in rechthoekige plakjes van 5 x 2 cm en ½ cm dikte.
-
Leg een stukje kaas tussen elke aardappel en lepel er wat veenbessencompote op. Kruid met weinig zout en wat zwarte peper.
-
Wikkel een dubbelgevouwen sneetje spek rond elke aardappel. Prik vast met een prikker.
-
Zet 13 à 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Snipper de krulpeterselie fijn en strooi ze na de baktijd over de aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven