Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bekleed de ovenschaal met bakpapier.
-
Spoel de aardappelen.
-
Schil de aardappelen en snij in dunne schijfjes. Dat gaat het makkelijkst met een snijmachine of mandoline. Spoel de aardappelschijfjes niet.
-
Meng het eendenvet samen met de kaas onder de schijfjes aardappel. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel de aardappelschijfjes over de ovenschaal.
-
Bak de aardappelgalette gaar en goudbruin in de oven in ± 1 u 15 min.
-
Haal de aardappelgalette uit de oven en kruid met peper en fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven