Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten kokend water.
-
Giet af, laat uitlekken en snij de grotere exemplaren in 2 of 4.
-
Pel de teentjes look en snij in twee.
-
Schik de aardappelen in een ovenschotel en verdeel de rozemarijnblaadjes en de lookstukjes erover. Overgiet goed met olijfolie.
-
Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 tot 15 minuten.
-
Haal uit de oven en verwijder de teentjes look. Meng alles goed en werk af met grof zeezout en nog wat extra fijne olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven