Schaaldieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in kleinere stukken.
-
Pel de look en kneus met de platte kant van een groot mes.
-
Kook de aardappelen met de lookteen gaar in gezouten water.
-
Rooster het amandelpoeder al roerend goudbruin in een antikleefpan zonder vetstof.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Giet de aardappelen af, maar bewaar het kookvocht. Laat uitdampen op het vuur en plet fijn met een vork.
-
Roer de boter, 30 ml van het kookvocht, de zure room en de bieslook door de puree. Breng op smaak met citroensap, cayennepeper en zout.
-
Verwijder de buitenste blaadjes van het witlof.
-
Pluk de overige blaadjes van het witlof helemaal los.
-
Serveer de aardappelcrème lauw of op kamertemperatuur in een kommetje. Steek de witlofblaadjes erin. Verdeel de grijze garnalen erover en bestrooi met wat amandelpoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven