Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Was en schil de aardappelen. Snij ze in gelijke cilinders. Stoom de aardappelen beetgaar.
-
Haal het binnenste van de aardappelen eruit en plet. Voeg een beetje boter en een eidooier toe. Meng tot een puree. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de chorizo fijn en bak krokant in een hete pan. Meng de chorizosnippers onder de aardappelpuree.
-
Vul de aardappelcilinders op met de chorizopuree.
-
Zet de aardappelcilinders in een bakplaat en plaats gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en werk af met een weinig geraspte Parmezaanse kaas. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven