Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de verschillende aardappelsoorten grondig. Schil de zoete aardappelen. Snij in de lengte in fijne plakjes met de mandoline.
-
Spoel de aardappelschijfjes zeer grondig, het zetmeel moet weg zijn. Dep droog.
-
Bak de verschillende aardappelsoorten apart in frituurvet op 140°C. Laat bakken tot ze krokant zijn.
-
Haal uit het frituurvet en doe in een kom met keukenpapier.
-
Meng de verschillende soorten onder elkaar en bestrooi met wat zeezout.
-
Tip: lekker als aperitiefhapje of als bijgerecht bij een stukje wild.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven