Aardappelbeignets met yoghurtdip
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze in een pan met gezouten water tot ze zacht zijn (± 15-20 min). Giet af en laat ze even droog koken.
-
Pureer de aardappelen met een aardappelstamper of draai ze door een roerzeef tot een gladde massa. Laat de puree afkoelen. Voeg de eieren, bloem, bakpoeder en peterselie toe en kruid met peper en zout. Meng tot een stevige massa.
-
Verwarm de friteuse en schep porties van het beslag met een lepel of ijsschep in de frituurolie.
-
Bak de beignets 3 à 4 min goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Yoghurtdip:
-
Kruid de yoghurt met peper en zout en pel de look. Rasp de look bij de yoghurt en meng goed. Serveer in een potje bij de gebakken aardappelbeignets.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven