Vis , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Was de aardappelen en schik ze in een ovenschaal. Prik ze in met een vork.
-
Bestrooi met zout en zet in het midden van de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn. Dat duurt ± 1 u.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Pel en snipper de look fijn.
-
Snij grote champignons in plakjes en laat de kleintjes heel. Bak ze in hete boter samen met de looksnippers. Kruid met peper en zout en hou warm.
-
Snij bovenaan een plak van de aardappelen en hol ze uit. Plet het aardappelkruim en schep ½ van de zure room erdoor. Kruid het aardappelkruim met peper en zout en schep terug in de aardappelen.
-
Werk af met de rest van de zure room en schep de champignons erover en errond.
-
Bestrooi met de lente-uiringetjes, tuinkers en kervel.
-
Verdeel de lompviseitjes erover en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven