Tartaarhapjes met tomaat en pestosaus of tonijn en sesammayonaise

Tartaarhapjes met tomaat en pestosaus of tonijn en sesammayonaise

Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , noten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snackpaprika’s:
  2. Verwijder de kroon van de tomaten en snij ze onderaan kruislings in. Dompel 10 sec onder in kokend water. Schep uit het water en verfris met koud water. Verwijder de pel. Snij de tomaten in kwartjes. Verwijder de pitten. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm.

  3. Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook fijn.

  4. Meng de tomatenblokjes met de sjalot, balsamicoazijn, olijfolie en bieslook. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Meng 1/2 van de mayonaise met pesto. Bewaar in een spuitzak.

  6. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.

  7. Halveer de snackpaprika's in de lengte. Vul ze op met de tomatentartaar. Werk af met pijnboompitten. Serveer met de pestosaus.

  8. Snackkomkommers:
  9. Snij de tonijnsteak in blokjes van 1 x 1 cm.

  10. Verwijder de wortel van de lente-ui en snipper de rest fijn. Snipper de koriander fijn.

  11. Meng de tonijnblokjes met de lente-ui, sushiazijn en sojasaus.

  12. Meng 1/2 van de mayonaise met de sesamolie. Doe in een spuitzak.

  13. Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan zonder vetstof.

  14. Halveer de snackkomkommers in de lengte. Verwijder de zaadjes.

  15. Vul de komkommers op met de tonijntartaar. Werk af met sesamzaadjes. Serveer met de sesammayonaise.