Tagliatelle met kippenballetjes en babyspinazie

Romige tagliatelle met sappige kippenballetjes en knapperige babyspinazie. Comfortfood met een gezonde twist!
Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het paneermeel onder het kippengehakt en breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Rol balletjes ter grootte van een pingpongballetje.
-
Schil de wortelen en snij in blokjes van 1 cm. Snipper de ui fijn.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een hoge braadpan en bak de balletjes goudbruin aan alle kanten. Haal uit de pan.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde braadpan en roerbak de ui en de wortelen ± 5 min. Roer er de tomatenpuree onder en laat 1 min. mee bakken.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Overgiet de wortelen met het water en verkruimel er het bouillonblokje over. Roer er de spinazie onder en schik er de balletjes op. Laat nog 5 à 10 min. sudderen
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven