Gehaktbrood met Provençaalse groenten en orecchiette met butternut

Gehaktbrood met Provençaalse groenten en orecchiette met butternut, een rijk en smaakvol hoofdgerecht.
Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding (10 min. )
-
Schil de butternutpompoen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Verdeel de Provençaalse groenten over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2/3 van de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Rasp de parmezaan.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding (40 min.)
-
Bak het gehaktbrood 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet daarna ook de groenten in de oven en laat beide nog 20 min. bakken.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 3 min de pompoenblokjes toe. Giet af en meng er de resterende olijfolie onder. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Snij het gehaktbrood in fijne sneden en serveer met de pasta en de Provençaalse groenten. Bestrooi met de parmezaan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven