Bloedsinaasappeltaart
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 175°C.
-
Leg een vel bakpapier in de taartvorm.
-
Spoel de bloedsinaasappels grondig en snij ze (ongepeld) in fijne schijven.
-
Strooi een dun laagje suiker op de bodem van de bakvorm. Leg de schijfjes bloedsinaasappel erop in een waaiervorm.
-
Meng suiker, eieren, boter, room, vanille-extract, bloem, bakpoeder en zout tot een mooi beslag. Giet op de bloedsinaasappelschijfjes.
-
Bak de taart 30 à 35 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat afkoelen. Zet een bord op de taart en draai hem om.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven