Ravioli met geitenkaas en gekaramelliseerde rode ui
Selder , Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in grove stukken.
-
Was de ui, selder en prei grondig en snij ongeschild in grove stukken. Plet de look.
-
Stoof de groenten aan in olie. Voeg peterselie, tijm, zongedroogde tomaat en laurier toe. Kruid met peper en zout en overgiet met kokend water.
-
Laat 30 min sudderen, zeef de groenten en kruiden eruit en kruid de bouillon met peper en zout.
-
Breng de bouillon aan de kook, laat zachtjes pruttelen en gaar de pasta in 2 à 3 min.
-
Verdeel over voorverwarmde borden, werk af met kervel en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven