Gevulde lukken met witte chocolademousse
Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatine in koud water.
-
Splits de eieren en hou het eiwit bij.
-
Smelt 2/3 chocolade au bain-marie. Voeg het uitgeknepen blaadje gelatine bij de gesmolten chocolade.
-
Klop het eiwit stijf.
-
Klop de room tot de dikte van yoghurt. Spatel het eiwit en de opgeklopte room onder de chocolade. Doe in een spuitzak, zet in de koelkast en laat opstijven. Spuit het daarna tussen 2 lukken.
-
Smelt 1/3 witte chocolade. Dop de opgevulde luk in de gesmolten witte chocolade en bestrooi daarna met de nootjes en de chocoladebolletjes.
-
Laat de chocolade opstijven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven