Gegrilde maïsspiesjes met sriracha en kruidensalsa
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruidensalsa:
-
Pel de look en snij fijn. Doe in een mengkom. Pluk de peterselie en snipper samen met de bieslook fijn.
-
Pers het sap uit de citroen, voeg de olijfolie toe. Meng alles. Kruid met peper en zout.
-
Leg de brochettestokjes enkele minuten in water. Zo verbranden ze minder snel tijdens het bakken.
-
Steek de babymaïs op de brochettestokjes. Wrijf in met olie en kruid met peper en zout.
-
Bak de spiesjes in een grillpan of op de BBQ.
-
Schik op een bord. Werk af met kruidensalsa en sriracha.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven