Pasta met gebakken shiitakes, courgette en geitenbrie
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Snij elke shiitake in 2.
-
Snij de ongeschilde courgettes in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Rasp het vruchtvlees grof en duw het vocht eruit met een lepel.
-
Snipper de ui fijn.
-
Verkruimel de geitenbrie.
-
Scheur de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan of kookpot en stoof de fijngesnipperde ui 5 min. glazig.
-
Voeg de geraspte courgettes toe en laat op een matig vuur stoven tot al het vocht verdampt is.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de shiitakes op een hoog vuur goudbruin en net gaar.
-
Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af maar schud de pasta niet uit, zodat er nog wat kookvocht achterblijft. Voeg meteen toe aan de courgette, samen met de brie. Meng goed en kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over 4 borden en verdeel er de gebakken shiitakes over. Bestrooi met het basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven