Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , noten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bereiding:
  2. Maak het slaatje: snij de rode ui in ringen en de komkommer in blokjes. Meng alle ingrediënten voor het slaatje.

  3. Snij de sneden brood middendoor. Zorg dat de sneetjes in het croqueapparaat passen. Verdeel de ingrediënten voor de croques mediterrano over 4 boterhammen. Dek telkens af met een boterham en besprenkel beide kanten lichtjes met olijfolie.

  4. Herhaal stap 2 met de ingrediënten van de croques salmo en de croques veggie.

  5. Bak de croques 3 à 5 min. in het croqueapparaat of bak ze 4 à 5 min. in een pan met antiaanbaklaag.

  6. Afwerking:
  7. Dien op met het slaatje, ketchup of eventueel verschillende pesto's.