Visgourmet met parelcouscoussalade en Ricardsaus

Visgourmet met parelcouscoussalade en Ricardsaus

Visgourmet met parelcouscous en Ricardsaus? Een feestelijk en smaakvol diner, ideaal voor speciale gelegenheden.

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper de dille fijn.

  2. Snij de rode biet in heel fijne blokjes en de venkel in reepjes.

  3. Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng met 2/3 van de olijfolie, de rode biet, de spinazie en de venkel. Kruid met peper en zout.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Blus met de Ricard en flambeer. Voeg de room toe en laat 1 min. inkoken. Kruid met peper, zout en de dille.

  5. Serveer de visgourmet met de Ricardsaus en de salade.