Visgourmet met parelcouscoussalade en Ricardsaus

Visgourmet met parelcouscous en Ricardsaus? Een feestelijk en smaakvol diner, ideaal voor speciale gelegenheden.
Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de dille fijn.
-
Snij de rode biet in heel fijne blokjes en de venkel in reepjes.
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng met 2/3 van de olijfolie, de rode biet, de spinazie en de venkel. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Blus met de Ricard en flambeer. Voeg de room toe en laat 1 min. inkoken. Kruid met peper, zout en de dille.
-
Serveer de visgourmet met de Ricardsaus en de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven