Frietjes van zoete aardappel

Zoete aardappelfrietjes, een knapperige en gezonde twist op de klassieke friet. Ideaal als bijgerecht of snack.
Kooktips
Serveer de frietjes met tartaarsaus.
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de geschilde zoete aardappelen in frietjes en laat 30 min. weken in koud water. Giet af.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Verdeel over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met olijfolie. Kruid met het zeezout. Meng goed.
-
Zet 25 min. in de voorverwarmde oven en schep halverwege om.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven