Mixed grill met salade van watermeloen en geitenkaas

Kooktips
Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier
Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes A.O.P. Côtes du Rhône
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snij de rode ui in fijne halvemaantjes. Meng er de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes van 1 cm.
-
Meng de watermeloen met de rucola, de blauwe bessen, de blaadjes basilicum en de vinaigrette van rode ui. Bestrooi met de blokjes geitenkaas.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de kippenpilons en de ribbetjes 20 à 30 min. op een matig warme barbecue. Reken voor de worsten 15 min. Keer ze regelmatig om en prik er niet in. Bak de countrysteaks 2 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
Afwerking:
-
Geef er sneetjes stokbrood of hotelbroodjes bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven