Mixed grill met salade van watermeloen en geitenkaas

Mixed grill met salade van watermeloen en geitenkaas

Kooktips

Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier

Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes A.O.P. Côtes du Rhône

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Voorbereiding:
  2. Bereiding in de keuken (10 min.)
  3. Snij de rode ui in fijne halvemaantjes. Meng er de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.

  4. Snij het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes van 1 cm.

  5. Meng de watermeloen met de rucola, de blauwe bessen, de blaadjes basilicum en de vinaigrette van rode ui. Bestrooi met de blokjes geitenkaas.

  6. Bereiding:
  7. Bereiding op de barbecue
  8. Bak de kippenpilons en de ribbetjes 20 à 30 min. op een matig warme barbecue. Reken voor de worsten 15 min. Keer ze regelmatig om en prik er niet in. Bak de countrysteaks 2 min. aan elke kant op een hete barbecue.

  9. Afwerking:
  10. Geef er sneetjes stokbrood of hotelbroodjes bij.