Cordon bleu met Griekse pasta in groentesaus
Kooktips
Affligem Blond Blond abdijbier
Bonnefois I.G.P. Côtes de Gascogne
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (15 min.) 1 Kook 25 g Griekse pasta 15 min. in water. 2 Voeg na 10 min. 100 g aubergine in blokjes toe. 3 Giet af en mix fijn. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de aubergine in blokjes en doe ze in een vergiet. Bestrooi met zout en leg er een gewicht op. Laat 15 min. uitlekken.
-
Snij intussen de champignons in 4.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Bereiding:
-
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 6 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de aubergineblokjes en de champignons toe en laat ± 7 min. stoven op een vrij hoog vuur. Kruid met zwarte peper, zout en de tijmblaadjes.
-
Overgiet de groenten met de tomatenstukjes en laat ± 8 min. sudderen. Voeg de laatste 2 min. de pasta en de erwten toe.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 5 à 6 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta en de groenten op de borden en serveer met de cordon bleus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven