Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de lasagnevellen beetgaar in een ruime hoeveelheid licht gezouten water. Laat uitlekken op een propere keukenhanddoek.
-
Kook de visfumet tot 1/3 in, kruid met peper en zout. Voeg het citroensap toe. Mix de kervelblaadjes erdoor en zeef door een puntzeef. Voeg de room en eigelen toe en meng goed.
-
Reinig de prei en snij in fijne lamellen. Spoel in water en laat uitlekken. Stoof de prei beetgaar in hete boter.
-
Giet een laagje saus in de kommetjes, leg er een lasagnevel boven. Schik de helft van de zalm erboven met wat gestoofde prei. Nappeer er wat saus boven. Leg er nog een lasagnevel op met wat vis, nappeer nogmaals met de saus. Leg een laatste laagje lasagne, werk af met wat prei, overgiet met nog wat saus en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas.
-
Gaar gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 165°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven