zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de citroenen onder koud water en wrijf ze goed droog.
-
Schil met een dunschiller de schil van de citroen (niet het wit).
-
Bereiding:
-
Doe de citroenschillen in een grote glazen fl es/bokaal en vul aan met de alcohol en 1 dl water. Laat 12 dagen trekken op een donkere plaats met constante temperatuur.
-
Breng 1/2 L water aan de kook samen met de suiker en laat 10 min. doorkoken.
-
Voeg de alcohol met de citroenschillen toe. Haal van het vuur en laat nog 1 à 2 min. trekken.
-
Giet het mengsel door een zeef en laat afkoelen.
-
Giet de limoncello in een glazen fl es en bewaar in de diepvries.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven